Går du med tanker om at købe en fast ejendom ? ADVORET Advokater har omfattende ekspertise og erfaring inden for ejendomsjura. Vi giver dig tryghed ved din ejendomshandel.
Overvejer du at købe en fast ejendom ? Hos ADVORET Advokater ved vi, at det måske er den hidtil største investering, du skal til at foretage dig i dit liv. Det er derfor vigtigt at have den rette juridiske rådgivning. Som udgangspunkt er ejendomsmægleren sælgerens rådgiver – og varetager udelukkende sælgerens interesser – og altså ikke din som køber.

ADVORET advokater giver dig kvalificeret rådgivning på området. Vi gennemgår alle dokumenter relateret til handlen og sørger for, at alt foregår retmæssigt. Vi yder selvfølgelig rådgivning gennem hele processen helt frem til skødeskrivningen og tinglysning af din ejendom.

Advokatforbehold
En handel er som udgangspunkt bindende for køber, når denne underskriver købsaftalen. Som køber har du dog mulighed for at få indsat vilkår om advokatforbehold, hvilket gør det muligt at fortryde købet, selv efter du har underskrevet købsaftalen. Advokatforbehold er altså for dig som køber en mulighed for at komme ud af købsaftalen, hvis denne ikke findes hensigtsmæssig af advokaten – uden det koster dig ekstra.

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller pr. mail. For os handler det i høj grad om, at du som køber føler dig tryg ved din forestående ejendomshandel.

Kontakt ADVORET Advokater allerede i dag på tlf. 70 70 72 97  eller via e-mail info@advoret.dk