Undgå unødige vanskeligheder i forbindelse med udarbejdelsen af erhvervskontrakter. Lad ADVORET Advokater tage hånd om din virksomhed og give dig den fornødne rådgivning – hvad enten det drejer sig om forhandling, udarbejdelse eller fortolkning af erhvervskontrakter
Nogle virksomheder undervurderer god rådgivning ved kontraktudarbejdelse og formulering af konkrete vilkår i deres erhvervskontrakter. Hos ADVORET Advokater anser vi det som værende af stor betydning, at virksomheder er grundige i udformningen og forhandlingen af erhvervskontrakter, da disse danner fundamentet for forholdet mellem virksomheden og dennes samarbejdspartner. Det kan dog nemt virke uoverskueligt at afgøre, hvilke vilkår og regler, der giver virksomheden den bedst mulige retsstilling.

Samarbejdskontrakt
ADVORET Advokater bistår dig med både kontraktforhandling og formulering af konkrete vilkår, som giver dig og din virksomhed den bedste retsstilling i forhold til din samarbejdspartner. ADVORET Advokater har mange års erfaring med forhandling, fortolkning og udarbejdelse af erhvervskontrakter. Vi bistår dig således med personlig og kompetent rådgivning på området.

Sammen finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed, som kan føre til større vækst.

Hvis du er tvivl, eller har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 70 70 72 97 eller via e-mail info@advoret.dk.