Har din virksomhed økonomiske problemer, og er det umuligt at lave en frivillig aftale med kreditorerne? Så kan næste skridt være en rekonstruktion af din virksomhed. ADVORET Advokater vurderer mulighederne i samarbejde med dig

Du står i en svær situation, når din virksomhed lider økonomisk nød og har brug for akut hjælp. En rekonstruktion kan hjælpe dig til en løsning med virksomhedens kreditorer og vil i bedste fald betyde, at du kan fortsætte driften af din virksomhed. I så fald indgår du en samlet aftale med kreditorerne i form af en tvangsakkord. En anden mulighed er, at du overdrager en del af eller hele virksomheden til en anden ejer. Endeligt kan en rekonstruktion resultere i virksomhedens konkurs.

Læs mere om de forskellige udfald af en rekonstruktionsproces under “Tvangsakkord” og “Overdragelse af din virksomhed”, og kontakt ADVORET Advokater for at få råd og vejledning. ADVORET Advokater har mange års erfaring inden for rekonstruktion af virksomheder og hjælper dig med at finde din vej ud af krisen.

Se også: Tvangsakkord og: Virksomhedsoverdragelse

Kontakt ADVORET Advokater på tlf.70 70 72 97 eller via e-mail info@advoret.dk