Rekonstruktion kan medføre, at din virksomhed eller dele af den overdrages til en anden ejer. ADVORET Advokater er din juridiske sparringspartner, når dit livsværk ændrer form eller skifter hænder
Det er en svær beslutning, men hel eller delvis overdragelse kan være den bedste løsning, når din virksomhed er i alvorlige økonomiske problemer. Virksomhedsoverdragelse kan kombineres med tvangsakkord og vil sikre, at din virksomhed overlever krisen.

Det er imidlertid vigtigt, at du reagerer i tide. Sandsynligheden for, at du kan redde din virksomhed fra konkurs, er mange gange større, når du åbent og ærligt lægger kortene på bordet over for dine kreditorer. Fortsætter du driften som hidtil, får det alvorlige økonomiske konsekvenser for dig personligt. Du skal derfor først og fremmest henvende dig til en advokat for at få råd og vejledning.

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har økonomiske vanskeligheder. Sammen finder vi den løsning, som er bedst for dig og din virksomhed, og fører den sikkert ud i livet – hvad enten der er tale om tvangsakkord og/eller virksomhedsoverdragelse.

ADVORET Advokater har stor erfaring inden for virksomhedsoverdragelse og giver dig kvalificeret rådgivning på området.              

Kontakt ADVORET Advokater på tlf. 70 70 72 97 eller via e-mail info@advoret.dk