Er du involveret i en familiesag, der vedrører skilsmisse, separation, samvær eller gaver og lån i familieforhold ? Eller skal du have rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af ægtepagt eller samejeoverenskomst ? ADVORET Advokater giver dig juridisk rådgivning og et større overblik over dine rettigheder og muligheder
ADVORET Advokater giver kompetent rådgivning inden for alle områder af familieretten. Vi anbefaler, at du tager kontakt og får juridisk rådgivning allerede på et tidligt tidspunkt, så du får et overblik over dine rettigheder og muligheder. Vi sørger for at skabe overblik, hvor du er i tvivl.

Skilsmisser, forældremyndighed og bodelinger
Vi ved, at det langt fra altid er let at gennemskue, hvad en skilsmisse eller en separation kan have af betydning for dit liv. Stillingtagen til bodeling, eventuel forældremyndighed samt generelle spørgsmål omkring samværsret og børnebidrag bliver nødvendig. ADVORET Advokater hjælper dig med at tage de nødvendige forholdsregler, inden du træffer den endelige beslutning.

Gaver og lån
Gaver og lån i familieforhold er underlagt visse lovregler og begrænsninger. Alt efter hvilket tilhørsforhold du har til modtager, må du – skattefrit – give årlige gaver inden for en bestemt beløbsgrænse. ADVORET Advokater hjælper dig med rådgivning herom.

Vil du derimod gerne udlåne penge til familiemedlemmer? Hvad enten det drejer sig om lån på almindelige eller mere favorable (rente-og afdragsfrit) vilkår, anbefaler vi, at du får oprettet et gældsbrev med en beskrivelse af vilkårene mv.

ADVORET Advokater har specialiseret sig inden for familieretten og behandlet adskillige sager herom. Hos os får du kvalificeret og kompetent rådgivning på området.

Læs også: Testamente, ægtepagt og samejekontrakt

Kontakt ADVORET Advokater på tlf. 70 70 72 97 eller via e-mail info@advoret.dk