Har du brug for rådgivning om testamente, ægtepagt og samejeoverenskomst ? ADVORET Advokater yder professionel og kompetent rådgivning inden for alle områder af arve- og familieretten.
Overvejer du at lave et testamente? HOS ADVORET Advokater mener vi, at det er væsentligt at sørge for at udforme et testamente i god tid, da det er med til at afgøre, hvem der kommer til at arve din formue. Vi sørger for at give dig den fornødne rådgivning til at træffe det rigtige valg.

Særeje
Du kan få indføjet en bestemmelse om særeje i testamentet. Du har mulighed for at vælge mellem tre typer af særeje. Hvis du for eksempel vælger fuldstændigt særeje, vil arven være særeje ved skilsmisse eller dødsfald. Dette kan ikke gøres uden et testamente. Det er også vigtigt at påpege, at samlevende ikke arver hinanden uden et testamente.

Ægtepagt
Skal du derimod oprette en ægtepagt, giver ADVORET Advokater også give dig den fornødne rådgivning herom. En ægtepagt er en skriftlig aftale, hvor ægteparrene tager stilling til, hvordan fællesejen og særejet deles, hvis ægteskabet ender i skilsmisse. ADVORET Advokater yder personlig rådgivning og hjælper dig med at tage den rigtige beslutning.

Samejeoverenskomst
Er du ikke gift, kan vi anbefale, at du opretter en samejeoverenskomst. Denne kan oprettes af samlevende som middel til at regulere, hvem der arver hvad og hvor meget ved separation og skilsmisser.

ADVORET Advokater har mange års erfaring og ekspertise med udarbejdelse af testamenter, ægtepagter og samejeoverenskomster. Vi hjælper dig med at tage den rigtige beslutning, der giver dig de bedste vilkår. Vi skaber overblik, hvor du er i tvivl.

 

Kontakt os, og vi finder en løsning sammen. For vi ved, at det er langt fra altid let at gennemskue, hvad en skilsmisse eller et dødsfald i familien kan have af betydning for dit liv.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 72 97 eller via e-mail info@advoret.dk