Skattereglerne er komplekse og ændres konstant. Forskellige fortolkninger af lovgivningen kan få afgørende betydning for din virksomhed. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed videre, når de skattemæssige udfordringer melder sig.

Økonomiske udgifter
Som selvstændig erhvervsdrivende og privatperson har du mulighed for at få fuld omkostningsgodtgørelse og dermed 100 % dækning af dine udgifter i forbindelse med eventuel klage over SKATs afgørelse. Får du medhold, dækkes samtlige af dine udgifter til juridisk og økonomisk bistand, og selv hvis du taber din skattesag, får du en omkostningsgodtgørelse på mindst 50 %. Driver du selskab, kan du trække sagens omkostninger fra i skat. Kontakt ADVORET Advokater, og hør mere om dine muligheder.

Når SKAT banker på
SKAT kan komme på både varslede og uanmeldte kontrolbesøg i din virksomhed, og det er vigtigt, at du er godt forberedt. Du har pligt til at give alle relevante oplysninger, som SKAT efterspørger, men du bør samtidig sikre, at du kun leverer de nødvendige informationer, og at du svarer præcist på alle spørgsmål. Det kan få afgørende betydning for din virksomhed. ADVORET Advokater er din skattespecialist og rådgiver både før, under og efter et kontrolbesøg.

Du er altid velkommen til at ringe til ADVORET Advokater i tilfælde af tvivl. Vi drøfter gerne dine spørgsmål, og det er selvfølgelig uforpligtende. Vi prøver hele tiden på at give dig en suveræn og behagelig oplevelse.

Kontakt ADVORET Advokater på tlf. 70 70 72 97 eller via e-mail info@advoret.dk