Hold styr på kunder og betalinger med en veludviklet kreditpolitik, og inddriv gælden, før det er for sent. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed med at styre uden om dårlige betalere og få overblik over virksomhedens tilgodehavender
ADVORET Advokater hjælper din virksomhed med at indkræve gæld, før kravet forældes, og din virksomhed mister penge. Det er vigtigt, at du reagerer, når fakturaer ikke bliver betalt, da hurtig afregning sikrer, at likviditeten i din virksomhed forbliver god.

Bed om et forskud eller en bankgaranti, hvis du er usikker på kundens økonomiske situation. ADVORET Advokater er tilknyttet Debitor Registret og kan hjælpe med at vurdere tilfælde, hvor du er i tvivl.

Inkasso betaler sig
Du har ret til at opkræve op til tre rykninger for dit tilgodehavende med 10 dages mellemrum. Sender du sagen videre til inkasso, er det vigtigt, at du først sender kunden et inkassovarsel. På den måde sikrer du, at kunden hæfter for sagens omkostninger.

Som registrant i Debitor Registret kan ADVORET Advokater indberette dine dårlige betalere til skyldnerregistret og forhindre dem i at stifte yderligere gæld. Dermed lægges der ekstra pres på debitorerne, hvilket giver dig stor sandsynlighed for at få pengene hjem.

Henvend dig til ADVORET Advokater, når du har brug for hjælp til at inddrive gæld, før din virksomhed lider tab.

Kontakt ADVORET Advokater på tlf. 70 70 72 97 eller via e-mail info@advoret.dk